Onze online lezingen

Op zoek naar meer informatie over testamenten, levenstestamenten of nalatenschapsplanning in het algemeen? Volg dan nu één van de gratis online lezingen van TestamentHulp.

Wat kunt u verwachten

Vanaf uw laptop, desktop, tablet of smartphone krijgt u actuele informatie over nalatenschapsplanning, testamenten en levenstestamenten. Dit alles aan de hand van sprekende voorbeelden. Ook wordt ingezoomd op thema’s als belastingbesparing. Onze gratis lezingen worden meerdere keren per week gegeven door gecertificeerde erfrechtspecialisten. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. Interesse? Schrijf u dan direct hier in.

 

Bellen kan ook

Vindt u het prettiger om telefonisch in te schrijven? Bel dan 085-8000111. U kunt dan gelijk eventuele vragen stellen. Onze specialisten staan voor u klaar.

 

Maak een afspraak

Wilt u na afloop van een lezing uw persoonlijke situatie in kaart laten brengen? Dan kunt u een afspraak maken met een van onze erfrechtspecialisten. Samen met de erfrechtspecialist neemt u uw situatie door. Hij vertaalt het gesprek naar een handzaam verslag. Het gesprek gebeurt op afstand. Er wordt een videoverbinding opgezet, zodat u mee kunt kijken met de erfrechtspecialist. Om de videoverbinding tot stand te brengen hoeft u overigens geen programma te downloaden, het werkt met één simpele klik. Klik hier om een afspraak te maken. Klik hier om een afspraak te maken.

62.408
Bezoekers van een lezing gingen u voor
8,7
Waardering voor onze lezing