Onze online lezingen

Op zoek naar meer informatie over testamenten, levenstestamenten of nalatenschapsplanning in het algemeen? Volg dan nu één van de gratis online lezingen van TestamentHulp.

Wat kun je verwachten

Vanaf je laptop, desktop, tablet of smartphone krijg je actuele informatie over nalatenschapsplanning, testamenten en levenstestamenten. Dit alles aan de hand van sprekende voorbeelden. Ook wordt ingezoomd op thema’s als belastingbesparing. Onze gratis lezingen worden meerdere keren per week gegeven door gecertificeerde erfrechtspecialisten. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. Interesse? Schrijf je dan direct hier in.

 

Bellen kan ook

Vind je het prettiger om telefonisch in te schrijven? Bel dan 085-8000111. Je kunt dan gelijk eventuele vragen stellen. Onze specialisten staan voor je klaar.

 

Maak een afspraak

Wil je na afloop van een lezing je persoonlijke situatie in kaart laten brengen? Dan kun je een afspraak maken met een van onze specialisten. Hij of zij neemt jouw situatie vervolgens door en vertaalt het gesprek naar een handzaam verslag. Het gesprek gebeurt op afstand. Het is mogelijk om te bellen of videobellen. Klik hier om een afspraak te maken.

57.470
Bezoekers van een lezing gingen u voor
8,4
Waardering voor onze lezingen
8,7
Waardering voor onze sprekers